Data

Скоро в нашому меню!

Зовсім скоро Ви зможете скуштувати в нашому ресторані „Краків” неймовірні новинки від Шеф-кухаря! Соковитий делікатес – телячі щічки, томлені в пряному гірчично-каперсовому соусі, подаються з тушкованою сочевицею та свіжою зеленню. Окрім непервершеного смаку, телячі щічки багаті на білок  та досить низькокалорійні.       Ніжне філе судака з апетитною скоринкою, подається на подушці з кіноа […]

Przeczytaj więcej

Data

З днем незалежності, Польще!

З днем назалежності Польщі

Заміський комплекс Краків Київ приєднується до привітань наших сусідів по кордону з важливим для них святом – днем незалежності Польщі! Рівно 100 років тому 11 листопада маршал Юзеф Пілсудський, лідер руху за незалежність Польщі під час Першої світової війни, прибув до Варшави і оголосив про незалежність країни

Przeczytaj więcej

Data

Відсвяткуйте Хелловін в Кракові

„Гаманець або життя” Хелловін достатньо претензійне і суперечне свято, однак за останні роки воно набуває все більших масштабів святкування  в Україні. А чому б і ні! Цей день одразу асоціюється з містичною атмосферою, моторошними персонажами, темрявою, гарбузами, свічками і не минає забутим.

Przeczytaj więcej

Data

Трансляція матчу Ренн – Динамо. Ліга Європи – 25 жовтня

25 жовтня в рамках третього туру групового етапу Ліги Європи київське „Динамо” на виїзді зіграє проти французького „Ренна”. Початок матчу – о 22.00 Нагадаємо, після двох турів у „Динамо” – 2 очка, у „Ренна” – 3 очки. Підтримайте нашу команду в дружній атмосфері Пабу Piwnica, що знаходиться при ресторанно-готельному комплексі КРАКІВ.

Przeczytaj więcej

Data

Дольношльонський бігосик з телятини

Бигосик с телятины

27 травня в готельно-ресторанному комплексі «Краків» відбувся Фестиваль польської культури. Запрошеним гостем був шеф-кухар з Польщі – Збігнєв Кожлік, який провів надзвичайно смачні майстер-класи з приготування традиційних польських страв. Спробуймо Бігосик від шефа – Dolnośląski bigosik z cielęciny jabłek i orzechow.

Przeczytaj więcej

Data

Смачні польські ковбаски – робимо й смакуємо

Польська кухня дуже різноманітна і цікава, вона поєднала в собі багаторічні традиції і сучасні смаки. Переважаючими є м’ясні страви. От і сьогодні можна спробувати зробити самому справжню польську ковбаску – байдужим не залишиться ніхто! Рецепт від шеф-повару ресторанно-готельного комплексу „Краків”

Przeczytaj więcej

Data

Faworki – традиційні польські солодощі

Любов до ласощів в кожного з нас залишилась ще з дитинства, частенько ми кратькома любили поласувати зефіркою, печеньком, цукерками в необмеженій кількості, поки не почуємо від батьків „на сьогодні досить!”. Так і сьогодні ми вже самі собі часто говоримо досить, але ж треба іноді побалувати свої примхи, тим більше не так багато часу потрібно щоб їх приготувати. Дивіться самі.

Przeczytaj więcej

Data

Рецепт приготування „Бігоса”

Якщо звернутися до google з питанням – «що таке бігос», то отримаємо таке визначення – «страва польської, литовської, білоруської й української кухонь, тушкована капуста зі свининою, шинкою, корейкою, шпиком, ковбасою. Основний овочевий компонент — капуста (свіжа та квашена)». Отже, вже з вище написаного цікавість до даної страви закрадається в душу. Кількість способів приготування бігосу немала і в кожному з них є своя родзинка, яка змінює відтінки смаку в залежності від доданого інгредієнту.

Przeczytaj więcej