Data

Bigosik dolnośląski z cielęciny

Бигосик с телятины

27 maja w kompleksie hotelowo-restauracyjnym „Krakow” odbył się Festiwal Kultury Polskiej. Zaproszonym gościem był szef kuchni z Polski – Zbigniew Kozzlik, który przeprowadził wyjątkowo smaczne lekcje na temat przygotowywania tradycyjnych polskich potraw. Wypróbujmy Bigosik od szefa kuchni – Dolnośląski bigosik z cielęciny jabłek i orzechow.

Przeczytaj więcej

Data

Смачні польські ковбаски – робимо й смакуємо

Польська кухня дуже різноманітна і цікава, вона поєднала в собі багаторічні традиції і сучасні смаки. Переважаючими є м’ясні страви. От і сьогодні можна спробувати зробити самому справжню польську ковбаску – байдужим не залишиться ніхто! Рецепт від шеф-повару ресторанно-готельного комплексу „Краків”

Przeczytaj więcej

Data

Faworki – tradycyjne polskie słodycze

Любов до ласощів в кожного з нас залишилась ще з дитинства, частенько ми кратькома любили поласувати зефіркою, печеньком, цукерками в необмеженій кількості, поки не почуємо від батьків „на сьогодні досить!”. Так і сьогодні ми вже самі собі часто говоримо досить, але ж треба іноді побалувати свої примхи, тим більше не так багато часу потрібно щоб їх приготувати. Дивіться самі.

Przeczytaj więcej

Data

Рецепт приготування „Бігоса”

Якщо звернутися до google з питанням – «що таке бігос», то отримаємо таке визначення – «страва польської, литовської, білоруської й української кухонь, тушкована капуста зі свининою, шинкою, корейкою, шпиком, ковбасою. Основний овочевий компонент — капуста (свіжа та квашена)». Отже, вже з вище написаного цікавість до даної страви закрадається в душу. Кількість способів приготування бігосу немала і в кожному з них є своя родзинка, яка змінює відтінки смаку в залежності від доданого інгредієнту.

Przeczytaj więcej