9 червня 2019 року відбувся Третій Фестиваль польської культури в ресторані Краків. Цей захід традиційно збирає неперевершену аудиторію – активну, позитивну, таку, яка щиро цікавиться польською культурою та вміє насолоджуватися активним відпочинком на природі!
Розпочався захід із офіційної частини від партнерів фестивалю – Польської туристичної організації. На лаунж-зоні працював коктейль-бар, де бармени пригощали освіжаючими коктейлями, а також відбувалися майстер-класи від алкогольного партнеру заходу – ТМ Soplica та Zubrowka. На Освітній зоні Польсько-український освітній центр проводив цікаві майстер-класи для дорослих і дітей. Чудову святкову атмосферу було створено музикою від гуральської капели „Bacówka” з міста Живець (Сілезія), в репертуарі якої автентична гуральська і фольк-музика. Шалений вокал солістки надовго запам’ятають гості свята.
Кухню Сілезького регіону Польщі представляв шеф-кухар ресторану „Słodownia” з міста Бєльсько-Бяла Едвард Малон. Едвард Малон – кухар за освітою і покликанням, член журі конкурсів регіональних страв Сілезького воєводства. Гості спробували гуральську квасницю та картопляні пляцки по-розбійницьки.
Серед запрошених колективів був і музичний колектив із Броварів Wszystko w porządku, який окрім виступу провів ще й інтерактив з гостями.
Також працював фуд-корт і дитяча зона з батутом і машинками.
Чекаємо Вас наступного року та щиро дякуємо за те, що приїхали до нас цьогоріч!