Дата

Польські пироги з потрохами

Однією з цікавих польських страв є Pierogi z podrobami – пироги (вареники) з потрохами. Ця страва проста, смачна та оригінальна. Щоб спробувати і зрозуміти Ваше це чи ні, Ви можете завітати в ресторан “Краків” вибравши позицію в меню “Польські пироги з Потрухами”. Також цю смакоту можна приготувати самостійно – ось простий рецептик пирогів з потрохами.

польські пірогиНеобхідні для приготування інгредієнти:

  • Для начинки:
  • 1 кг свинячих субпродуктів (серце, легені, печінка)
  • 1 велика цибуля
  • приправи для фаршу
  • олія
  • сіль, перець

Субпродукти очистити, залити холодною водою, додати сіль, приправи і варити до м’якості. Охолоджені субпродукти подрібнити в фарш. На сковороді розігрійте олію, додайте нарізану цибулю і обсмажте. Додати в начинку, ретельно перемішати, приправити за смаком.

Тісто можна зробити на будь-який смак як для звичайних вареників, ми пропонуємо такий варіант:

  • 4 склянки борошна
  • 2 чайні ложки солі
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • 2 збитих яйця
  • приблизно 2 склянки гарячої води

Просіяти борошно, зробити заглиблення, додати сіль, масло, яйця. Поступово замішуйте еластичне тісто, додаючи воду. Розкочуємо тісто, вирізаємо кружечки. Нанесіть начинку ложкою і загорніть краї. У великій каструлі закип’ятити воду, покласти окріп і варити до м’якості.

Приємного апетиту 🙂