За кожною стравою в меню ресторану «КРАКІВ» стоїть клопітка праця та талант шеф-кухаря.
Інноваційність у найсмачнішому її вигляді, про що свідчить «Меню від ШЕФА» з унікальними позиціями:
- Рулети із Сандача (філе судака з печеними чері та соусом із цибульки порей)
- Шашлик із курчака в беконі та соусом BBQ (доповнений стейком із червоної капусти)
- Паштет з рубленої телятини в тісті (з журавлиним соусом)
- Зраза волова фарширована грінкою з беконом (подається із стрючковою фасолькою)
- Польський борщ з Колдунами (овочевий бульон з вушками-пельменями)
- Журек в хлібному горщику (зупа, приготована на житній заквасці з ковбасами та копченостями власного виробництва)
- Пірогі з телятиною, подаються з копченою сметаною
Шеф-кухар створює кулінарні шедеври, кожного разу з оригінальною подачею і wow-ефектом
Страви із нашого «Меню від Шефа» здатні на переворот смакової свідомості! Переглянути ціни