Зовсім скоро Ви зможете скуштувати в нашому ресторані “Краків” неймовірні новинки від Шеф-кухаря!
Соковитий делікатес – телячі щічки, томлені в пряному гірчично-каперсовому соусі, подаються з тушкованою сочевицею та свіжою зеленню. Окрім непервершеного смаку, телячі щічки багаті на білок та досить низькокалорійні.
Ніжне філе судака з апетитною скоринкою, подається на подушці з кіноа під вишуканим і ароматним трюфельним соусом.
Нагадуємо, що м’ясо судака характерезується багатим поживним складом і корисними властивостями, воно є рекрдсменом по вмісту амінокислот, білків та кобальту. Смакуючи страву ви піднімаєте свій імунітет.
І наприкінці – традиційний десерт в оригінальному прочитанні – духмяний і ніжний гарбузовий торт Наполеон із заварним кремом, подається з кремово-гарбузовим соусом і гроном стиглого винограду.
Поспішайте в готельно-ресторанний комплекс під Києвом “Krakow” скуштувати першими наші смачні новинки!