“Гаманець або життя” Хелловін достатньо претензійне і суперечне свято, однак за останні роки воно набуває все більших масштабів святкування в Україні. А чому б і ні! Цей день одразу асоціюється з містичною атмосферою, моторошними персонажами, темрявою, гарбузами, свічками і не минає забутим.
Грог-меню в ресторані Краків!
Трансляція матчу Ренн – Динамо. Ліга Європи – 25 жовтня
25 жовтня в рамках третього туру групового етапу Ліги Європи київське “Динамо” на виїзді зіграє проти французького “Ренна”. Початок матчу – о 22.00 Нагадаємо, після двох турів у “Динамо” – 2 очка, у “Ренна” – 3 очки. Підтримайте нашу команду в дружній атмосфері Пабу Piwnica, що знаходиться при ресторанно-готельному комплексі КРАКІВ.
Дольношльонський бігосик з телятини
27 травня в готельно-ресторанному комплексі «Краків» відбувся Фестиваль польської культури. Запрошеним гостем був шеф-кухар з Польщі – Збігнєв Кожлік, який провів надзвичайно смачні майстер-класи з приготування традиційних польських страв. Спробуймо Бігосик від шефа – Dolnośląski bigosik z cielęciny jabłek i orzechow.
Смачні польські ковбаски – робимо й смакуємо
Польська кухня дуже різноманітна і цікава, вона поєднала в собі багаторічні традиції і сучасні смаки. Переважаючими є м’ясні страви. От і сьогодні можна спробувати зробити самому справжню польську ковбаску – байдужим не залишиться ніхто! Рецепт від шеф-повару ресторанно-готельного комплексу “Краків”
Faworki – традиційні польські солодощі
Любов до ласощів в кожного з нас залишилась ще з дитинства, частенько ми кратькома любили поласувати зефіркою, печеньком, цукерками в необмеженій кількості, поки не почуємо від батьків “на сьогодні досить!”. Так і сьогодні ми вже самі собі часто говоримо досить, але ж треба іноді побалувати свої примхи, тим більше не так багато часу потрібно щоб їх приготувати. Дивіться самі.
Рецепт приготування “Бігоса”
Якщо звернутися до google з питанням – «що таке бігос», то отримаємо таке визначення – «страва польської, литовської, білоруської й української кухонь, тушкована капуста зі свининою, шинкою, корейкою, шпиком, ковбасою. Основний овочевий компонент — капуста (свіжа та квашена)». Отже, вже з вище написаного цікавість до даної страви закрадається в душу. Кількість способів приготування бігосу немала і в кожному з них є своя родзинка, яка змінює відтінки смаку в залежності від доданого інгредієнту.
Новинки для відпочинку в Кракові
Освіжаючий сидр в ресторані Краків
Рекомендуємо Вам урізноманітнити своє літнє охолоджувальне меню кращим напоєм – сидром! Тепер в меню ресторану Краків “Magners” Pear – ірландський сидр преміум-класу зі стиглих груш найкращої якості, що володіє делікатним і освіжаючим смаком. Слабоалкогольний напій легкої газації, не містить підсолоджувачів і ароматизаторів, 100% натуральний продукт. Традиційнно подається з льодом.